Gevlochten polsstraps – medium

 17,50

  • Unieke polsstraps, vervaardigd van paracord, 4 mm, aluminium/RVS oog
  • In diverse kleuren combinaties
  • Maat medium
  • Prijs per set (2)
Artikelnummer: POLSBANDENSTRIPEDSKY Categorie:

Beschrijving

De gevlochten polsstraps van Stripedsky zijn one of a kind. Gemaakt van Paracord, een waterbestendige nylonkoord met 6 kerndraden waardoor het koord een treksterkte heeft van c.a. 200 kg. De polsstraps zijn geschikt voor trickvliegers, voor 2-lijns stunt- en of matrasvliegers die licht tot een medium trekkracht hebben. Zorgt voor precisie in de besturing.

Stuk voor stuk unieke, handgeknoopte polsbanden in verschillende kleurcombinaties. De banden zijn soepel, kleur- en slijtvast en het schimmelt niet.

Er zijn 3 maatvoeringen; small, medium en large. Waarbij de maat small bedoeld is voor de handen van kids (in de leeftijd van 15 en jonger). De maat Large geschikt is voor de serieus grote mannenhanden en Medium past voor alle polsen daartussen.

Alle polsbanden zijn met grote zorgvuldigheid gemaakt, van kwalitatief hoogwaardige materialen en stuk voor stuk getest op trekkracht.

Maak je kite uitrusting nog persoonlijker met deze custom made polsstraps passend bij de kleuren van je kite of je persoonlijke smaak.

Extra informatie

kleur

rood-zwart, blauw-grijs, zwart-grijs, rood-rood, blauw-blauw

maat

smal, medium, large

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevlochten polsstraps – medium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *